Home Divertisment Gaming DEMO: Mass Effect 3. Recucereşte Pământul!

DEMO: Mass Effect 3. Recucereşte Pământul!

0

Bioware dezvănţuieşte asupra lumii gamerilor, adica şi a noastră, prima rafală a amplului atac ce are ca scop recucerirea Terrei. Avem la dispoziţie versiunea DEMO a jocului Mass Effect 3.

Despre lansarea versiunii DEMO am amintit intr-un articol anterior, unde am rezumat, atât cât se poate şi cât să nu vă umplu tastatura de saliva cauzată de plictiseală, aşa că mă voi rezuma strict la informaţiile despre versiunea DEMO.

Primul lucru care mi-a atras atenţia, este, din categoria „laudă-mă gură”, faptul că Bioware se mândreşte cu modul în care jocul este structurat, astfel încât, fie că eşti un novice, fie că eşti un veteran, vei simţi/experimenta/trăi prin fiecare por acţiunea jocului. Mai mult, această „mecanică” a jocului crează un punct de intrare optim pentru noii jucători. Eu stiu cum e cu PR-ul asta, dar trebuie să recunosc că, pentru o prezentare a unui DEMO, şi-au ales al naibii de bine cuvintele.

Ca element de noutate, pe care nu l-am pomenit în articolul precedent, avem accesibilitatea la toate setările jocului, Mass Effect 3 fiind primul joc al cărui versiune DEMO beneficiază de funcţionalitatea modulului de recunoaştere a vocii, pentru Kinect™ a consolei Xbox 360.

Modul de co-op (mod multiplayer de cooperare între jucători) este disponibil, dar va fi deblocat începând cu data de 17 februarie 2012. Avem totuşi o veste bună! Cei ce îşi activează permisul online disponibil cu Battlefield 3, vor putea juca modul co-op începând de ieri (15.02.2012)!

Jocul va fi lansat la data de 9 martie 2012. Cei ce doresc, pot plasa o precomandă pentru a rezerva jocul, iar în momentul în care acesta se va lansa, ei vor avea prioritate în livrarea jocului.

Versiunea DEMO a Mass Effect 3 poate fi descărcată de AICI!

Sunt foarte curios să aflu şi parerea voastră, aşa că, dacă îl descărcaţi, putem face o mică dezbatere, punctual, cu plusurile şi minusurile sesizate şi de voi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version