Home Divertisment Gaming Electronic Arts renunţă la sistemul „online pass” pentru jocurile sale

Electronic Arts renunţă la sistemul „online pass” pentru jocurile sale

0

Această decizie vine după feedbackul obţinut de la utilizatori, iar dezvoltatorul a decis să renunţe la întregul sistem pentru jocurile comercializate. Iniţial, compania a anunţat că numai jocurile care urmează a fi lansate nu vor mai beneficia de “online pass”, dar se aplică retroactiv, şi pentru jocurile deja existente pe piaţă, începând cu jocurile din categoria EA Sports.

Reprezentantul EA,  John Reseburg, a făcut publică decizia de renunţare la sistemul de online pass: “Utilizatorii vor observa schimbarea începând cu jocurile din seria EA Sports,  unde nu se va mai regăsi fereastra care cere introducerea codului pentru Online Pass. În ceea ce priveşte celelalte jocuri, vom face accesibile Online Pass pe internet, fără niciun cost suplimentar. Aceste actualizari se vor implementa în cursul următoarelor săptămâni. “

Sistemul de Online Pass a fost privit ca o modalitate a dezvoltatorilor de a compensa deficitul financiar în urma comercializării jocurilor prin intermediul unui sistem de distribuţie.

 

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version