More

  Microsoft îşi vâră coada între picioare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vă amintiţi scandalul provocat de Microsoft, săptămâna trecută, cu privire la DRM (digital rights management), politica ce urma a fi implementată pe consolele Xbox One?

  De atunci, până astăzi, şi-a schimbat poziţia la aproape 180 de grade, anuntând că Xbox One nu va necesita conexiune online obligatorie pentru a putea folosi jocurile, nu se va mai conecta, o dată la 24 de ore, la serverele Microsoft pentru a nu fi blocat, iar jocurile vor putea fi rulate de pe discuri, normal, ca orice altă consolă de bun simţ, neimpunându-se nici un fel de restricţii în privinţa schimbului de jocuri sau a regiunilor. Totul rămâne ca şi până acum.

  De ce această schimbare bruscă de atitudine? Dacă aţi fost puţin atenţi şi aţi privit, printre randuri, convenţia E3, politica Microsoft, cu privire la Xbox One, a fost, practic, cel mai mare cadou pe care putea Sony să-l primească, cu ocazia lansării PS4, prezentându-şi produsul ca fiind exact opusul concurentului, devenind vedeta show-ului.

  Părerea noastră este că le va lua ceva timp să convingă publicul că a fost o eroare de politică, pe care doreau să o implementeze. Eu, personal, aş aştepta un sezon, să mă conving că Microsoft şi-a invăţat lecţia.

  Voi ce credeti?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.