Home Homepage Retragerea Google Reader crează un vid pe care mulţi vor să îl...

Retragerea Google Reader crează un vid pe care mulţi vor să îl înlocuiască

0

Mai sunt câteva zile până când Google va retrage, efectiv, serviciul de RSS Reader de pe piaţă. Google a anunţat că de la data de 1 iulie 2013, serviciul de Google Reader nu va mai fi disponibil.

În acest sens, foarte mulţi utilizatori vor trebui să găsească o alternativă la serviciul Google.  Anunţul a fost făcut de ceva vreme, iar concurenţii din piaţă, nu au ezitat să sară la această oportunitate, lista cu alternativele crescând pe zi ce trece.

Cel mai nou „entry” pe acest segment este serviciul AOL READER, intrat în versiunea BETA.

Versiunea beta a readerului pus la dispoziţie de către AOL, permite tuturor utilizatorilor AOL, Facebook, Google sau Twitter să acceseze sistemul, care va colecta şi importa toate site-urile favorite, incluse în lista utilizatorului respectiv.

Cei de la  AOL au fost zgârciţi în furnizarea mai multor detalii despre serviciu, dar au menţionat că programul va facilita importul unor site-uri favorite, din alt program de citit RSS, cum ar fi şi Google Reader, şi importarea lor in Readerul AOL, printr-un format OPML.

Între timp, site-ul agregator Digg se pregăteşte de lansarea unei aplicaţii mobile de tip Reader, la data de 26 iunie 2013. Au existat şi alte zvonuri depre un potenţial cititor RSS de la Facebook, dar nimic nu este sigur în acest moment.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version