Home Homepage Singurele 4 smartphone-uri Android pur-sânge, de pe piaţă

Singurele 4 smartphone-uri Android pur-sânge, de pe piaţă

0

Lăsând poezia deoparte, înseamnă să ai un telefon care rulează un Android curat, fără add-on-uri, fără aplicaţii third-party, retarde şi inutile, cu skin curat şi nepătat, în stare pură, aşa cum l-a gândit fabricantul.

Până nu „scapi” de garanţia telefonului şi să-l „root-ezi”, pentru a putea folosi un Android custom, nu te poti bucura, din plin, de sentimentul că ai un smartphone docil, care merge „ca uns”.

În cazul în care eşti dispus, în momentul achiziţionării telefonului, să plăteşti în plus pentru a avea un Android pus-sânge, avem o suită de sugestii, din partea HTC şi Samsung, care, în mod sigur, vă vor stimula visele tehnologice.

HTC One Google Play Edition


HTC One Google Play Edition este regele smatphone-urilor Android şi moştenitorul imperiului Google Nexus. Îmbracat în „armură” de aluminiu, rulează Android 4.2.2 Jelly Bean. Procesorul de 1.7 GHz, alături de cei 2 GB RAM şi ecranul de 4.7 inch, completează arsenalul de top, oferit de acest smartphone de clasa premium.

Samsung S4 Google Play Edition

Samsung S4 Google Play Edition oferă cea mai performantă configuraţie hardware, pe care o poate oferi un Android Jelly Bean deblocat. Totodată, oferă slot pentru card SD şi baterie înlocuibilă (la iPhone sau alte smartphonr-uri, nu poţi accesa bateria), pe care regele nu le are în dotare.

LG Nexus 4

LG Nexus 4 rulează Android 4.2.2 Jelly Bean şi are un design special, care încorporează un procesor 1.5 GHz quadcore, Snapdragon, cu 8 GB sau 16 GB stocare. Totuşi, mulţi au fost nemulţumiti de lipsa tehnologiei 4G LTE, dispozitivul beneficiind de 4G simplu. Cu un ecran de 5.27 inch, concurează la categoria „Big Boys„.

Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus a fost lansat în 2011. A fost cel mai „hot” smartphone, la vremea aceea. Este un veteran, la această clasă, fiind un telefon HD cu un display ceva mai mic, 4.65 inch, dar care vine cu un spaţiu de stocare de 16 GB sau 32 GB.

Android 4.2.2 Jelly Bean este cea mai popular sistem de operare, care echipează cele mai noi smartphone-uri si tablete Android.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version