Home Homepage iPhone 6s va avea tehnologia Apple Force Touch

iPhone 6s va avea tehnologia Apple Force Touch

0

Cu toate că abia au trecut câteva luni de când Apple a lansat cele mai noi smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, deja circulă zvonuri despre noul model de anul viitor.

Dacă ar fi să ținem cont de ciclicitatea și modelul cu care Apple ne-a obișnuit în ceea ce privește lansările produselor sale, putem specula că dispozitivul va primi o actualizare revoluționară, iar aceasta ar consta în noua tehnologie Apple Force Touch, care ar veni pe un smartphone pentru prima data.

Tehnologia Force Touch este o metodă dinamică de introducere a datelor (tactilă) care își va face debutul cu dispozitivul Apple Watch.

Potrivit mai multor informații, Apple a dorit să integreze tehnologia Force Touch pe iPhone 6, dar a intervenit o problemă la calibrare, ceea ce a suspendat proiectul, pentru moment.

Apple caracterizează acestă tehnologie ca având “cea mai mare capacitate de depistare senzorială de la Multi-Touch”, ceea ce ne face să credem că Apple are de gând să o implementeze și pe alte dispozitive, cum ar fi iPhone și iPad.

Mulți sunt de părere că viitorul dispozitiv iPhone 6S Plus va avea această tehnologie, care oferă diferite senzații tactile, pentru diferite acțiuni. Rămâne de văzut dacă tehnologia va stârni interesul consumatorilor, care să aducă un avantaj ulterior companiei, odată cu lansarea Apple Watch.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version