Home Homepage Primul joc VALVE pentru dispozitivul VR este un joc captivant care simulează...

Primul joc VALVE pentru dispozitivul VR este un joc captivant care simulează UN JOB

0

Dispozitivul pentru Realitatea Virtuală (VR – Virtual Reality) a căpătat un nume, iar acum are și un joc. Este, practic, simularea unei realități în care ai un job.

Owlchemy Labs a făcut public acest preview al simulatorului de job pentru dispozitivul „The Vive„, devenit realitate printr-o colaborarea între Valve și HTC, care a fost anunțată în mod oficial astăzi.

Ca mai toate lucrurile care au fost realizate pentru realitatea virtuală, deși nu este un concept care să te dea pe spate, este un concept cât se poate de amuzant.

The Vive” va interacționa cu alte periferice și dispozitive, care vor permite utilizatorilor să manipuleze obiectele din spațiul virtual, iar simulatorul de job-uri pune în practică foarte bine acest concept.

Dar de ce am juca un joc care simulează un job care presupune munca la birou? Pentru a plasa lucrurile în context, iată care este premisa: În anul 2050, roboții realizează majoritatea lucrărilor, în special cele care presupun servirea mâncării și seviciile menajere. Singurul mod prin care omenirea mai poate păstra legătura cu modul de a câștiga existența este prin “realitatea virtuală”.

Simulatorul de joburi va fi prezentat la Conferința Dezvoltatorilor de Jocuri 2015 de săptămâna aceasta, iar Owlchemy promite că va furniza mai multe detalii despre joc în perioada următoare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version