Home Homepage Lenovo lansează două noi dispozitive de TOP pe segmentul de tablete

Lenovo lansează două noi dispozitive de TOP pe segmentul de tablete

0

Lenovo se recuperează după incidentul „Superfish”, dar asta nu a împiedicat cu nimic compania să vină în forță la Mobile World Congress 2015.

Compania chinezească a anunțat două noi dispozitive de top pentru segmentul de tablete: Lenovo TAB 2 A8 și TAB 2 A10–70. Ambele dispozitive se axează pe redarea media.

Lenovo a ales să se axeze pe redarea audio de calitate, în detrimentul elementelor vizuale sau ale puterii, elemente pe care s-au axat competitorii săi. Ambele tablete rulează sistemul de operare Android și încorporează tehnologia Dolby Atmos.

Oficiali ai companiei speră că încorporarea tehnologiei Dolby Atmos va permite utilizatorilor care dețin căști audio compatibile, să experimenteze un sunet de calitate întâlnit în sălile de cinema moderne.

Diferența dintre cele două tablete este dată de dimensiunea lor, tableta TAB 2 A10 fiind o tabletă ultra subțire de 10.1, la 8.9mm și 509 grame.

Deține un ecran de mare rezoluție, WiFi dual-band și o cameră principală de 8MP. Potrivit companiei Lenovo, bateria ar trebui să fie operațională până la 15 ore și 30 de minute de la încărcarea completă.

Lenovo TAB 2 A8 este cea mai mică tabletă din gama, cu dimensiunea de 8 inch. Este, de asemenea, prima tabletă care rulează Android 5.0 Lollipop.

Tabletele vor fi disponibile începând cu luna aprilie, pentru TAB 2 A10, respectiv luna iunie pentru TAB 2 A8.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version