Home Divertisment Evoluţie Accesoriul pe care posesorii de Apple Watch trebuie să îl dețină

Accesoriul pe care posesorii de Apple Watch trebuie să îl dețină

0

De la lansarea Apple Watch, foarte mulți producători de accesorii au început să producă tot felul de accesorii cu care să încânte posesorii mult așteptatului dispozitiv.

Conștienți că perioada de funcționare a bateriei va fi o problemă clară pentru posesorii acestor dispozitive, o firmă din Santa Barbara a creat un „Pod”.

Bateria portabilă are o baterie de 1800 mAh care ar fi capabilă să încarce bateria Apple Watch de până la patru încărcări.

Odată ce Pod-ul s-a încărcat complet, nu trebuie decât să conectezi ceasul, prin intermediul cablului, la Pod, iar dispozitivul va începe să se încarce.

Are numai 7 cm în diametru și o grosime de 2.5 cm, dispozitivul cântărind numai 80 de grame. Este suficient cât să încapă într-un buzunar. Un bonus ese includerea unor porturi USB de tip A și C, ceea ce înseamnă că Pod-ul Nomad poate fi folosit pentru a fi încărcat la orice dispozitiv care are un port USB.

Sigur, posesorii Apple Watch ar prefera să aibă o baterie care să funcționeze mai mult de 18 ore, decât să apeleze la încă un gadget, dar până când tehnologia vine pentru a pava acest drum, dispozitivele cum este Pod-ul Nomad sunt o soluție reală la o problemă actuală.

Pod-ul este disponibil în mai variante de gri, argintiu sau negru și va începe să fie distribuit începând cu 15 iunie, la un preț de 60 dolari.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version