Home Homepage Asus Zenfone 2 atacă piaţa din Europa

Asus Zenfone 2 atacă piaţa din Europa

0

Asus Zenfone 2, cel mai pun smartphone multitasking Android, a ajuns pe teritoriul Franţei, după ce a intrat pe piaţa din Taiwan şi China.

Dacă vrei să întreci orice telefon care este la momentul actual pe piaţă, ai face bine să uiţi de Samsung, HTC sau LG, pentru că Asus vine cu o bestie care va spulbera totul în calea sa.

Cu un display Full HD de 5.5 inch, procesor Intel Atom Z3580 2.3 GHz, 4GB RAM (da, 4GB RAM) şi 32 GB mediu de stocare, disponibil pe modelul ZE551ML.  Cu toate că procesorul nu poate concura cu Qualcomm, iar rezoluţia 1080p nu este una excepţională, când tragem linie, este cel mai bun smartphone dintre modelele similare.

Cea mai bună parte a smartphone-ului Asus Zenfone 2 este preţul, care este de numai 300 Euro, ceea ce este cu mult sub cât ar costa un dispozitiv cu asemenea memorie RAM. Preţul ar trebui să se situeze undeva la 349 Euro, respectiv 374 dolari.

Asus nu dezvăluie mai multe informaţii despre distribuirea produsului la nivel grobal, sunt şanse destul de mari ca acesta să fie începutul unei distribuiri la nivel european, urmând ca în luna următoare să ajungă şi în America.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version