Home Homepage WhatsApp pentru Android va permite apelurile între contacte – Urmează şi iOS

WhatsApp pentru Android va permite apelurile între contacte – Urmează şi iOS

0

WhatsApp primeşte o nouă funcţionalitate, mult aşteptată de toată lumea. Este vorba de posibilitatea iniţierii apelurilor vocale între contacte, prin intermediul aplicaţiei.

În momentul de faţă, actualizarea este disponibilă numai pentru versiunea Android, urmând ca aceasta să ajungă şi pe dispozitivele iOS.

Actualizând aplicaţia WhatsAapp la versiunea 2.12.5, prin intermediul Google Play, va permite utilizatorilor săi să lanseze apeluri vocale cu oricine din lista lor, care au şi ei ultima versiune instalată.

Se mai poate descărcainstallerul APK direct de pe site-ul WhatsApp şi îl poţi instala singur. Versiunea de pe site are şi funcţia de iniţiere a apelurilor vocale.

Pentru a lansa un apel, trebuie ă accesezi tab-ul „Apeluri” şi apoi bunonul de apelare din partea superioară a ecranului. Apoi selectezi persoana cu care vrei să iniţiezi un apel prin aplicaţia WhatsApp.

Funcţionalitatea este aşteptată să ajungă şi pe dispozitivele Apple cu sistem de operare iOS, după cum a declarat fondatorul Brian Acton, la conferinţa F8 a Facebook.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version