Home Homepage HTC One M9 disponibil pentru precomandă la Telekom

HTC One M9 disponibil pentru precomandă la Telekom

0

Telekom Romania Mobile Communications introduce în oferta sa un nou vârf de gamă: smartphone-ul HTC One M9, recent lansat la Mobile World Congress din Barcelona.

Noul HTC One M9 combină stilul elegant cu înalta performanţă şi funcţiile inteligente. Telefonul este dotat cu software inteligent de localizare, cameră foto cu orientare frontală cu UltraPixel şi sistem HTC BoomSound cu Dolby Audio, pentru un efect de sunet surround. Modelul HTC One M9 este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro.

Cu și despre smartphone-ul HTC One M9

Designul impresionant şi reprezentativ al HTC One M9, rezultatul a trei ani de excelenţă, îmbină caracteristicile modelelor deja premiate HTC One M7 şi HTC One M8. Mai mic şi uşor de ţinut în mână, ca o bijuterie, noul smartphone reinventează ecranul de pornire cu ajutorul HTC Sense™ 7, un widget contextual și personalizabil, pentru a oferi cele mai utile aplicaţii pe pagina de start, în funcţie de locul în care se află ultilizatorul. Totodată, aplicaţia HTC BlinkFeed™ recomandă utilizatorului puncte de interes, ştiri şi informaţii utile.

Dotat cu un ecran de 5 inchi, full HD 1080p, telefonul are multiple opţiuni de personalizare. Cu aplicaţia HTC Themes încorporată, utilizatorii pot schimba felul în care arată telefonul, folosind fotografia preferată sau o imagine online. Noul HTC One M9 este prevăzut cu un spaţiu de stocare total de 32GB, memorie RAM de 3GB şi procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core.

Aparatul foto principal, de 20 MP, cu cameră frontală UltraPixel puternică, asigură un control mai bun al fotografiei şi al imaginilor. Expunerea automată dinamică şi UltraPixelii (care captează cu 300% mai multă lumină decât camerele foto standard) contribuie la realizarea de autoportrete mai clare, mai naturale şi mai echilibrate, în orice condiţii de lumină.

Software-ul HTC Eye™ Experience permite utilizatorilor să creeze Split Capture, să înregistreze Voice Selfie, să aplice Live Makeup şi multe altele. În plus, cu ajutorul aplicaţiei Zoe™, utilizatorii pot combina fotografiile şi videoclipurile cu cele ale prietenilor, pentru a avea filmări din mai multe perspective.

În parteneriat cu Dolby, HTC One M9 recreează efectul de sunet surround 5.1, pentru a oferi o experienţă ca la cinematograf. Sistemul HTC BoomSound™ cu Dolby Audio oferă sunet optimizat, inclusiv pentru surse online cu canale multiple, precum YouTube, chiar şi fără conectarea căştilor sau difuzoarelor externe, depăşind calitatea unui CD.

Modelul HTC One M9 este dotat cu sistem de operare Android™ 5.0 (Lollipop) şi cu sistem HTC Connect™ pentru redarea conţinutului video în flux wireless de la telefon la sisteme de divertisment,  difuzoare portabile, televizoare sau alte dispozitive compatibile din întreaga locuință.

În plus, pentru cea mai tare experienţă TV oferită de smartphone, noul HTC One M9 vine exclusiv cu aplicaţia preîncărcată Peel® Smart Remote. Conectându-se instant la emisiunile preferate, aplicaţia învaţă chiar şi obiceiurile de vizionare ale utilizatorului, transformând telefonul în ghid TV şi telecomandă personalizate.

Noul HTC One M9 va fi disponibil în România în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé, precum și culoarea de referință gunmetal grey.

Noul modelul este disponibil la precomandă, pe www.telekom.ro, la preţul de 1049 RON (TVA inclus) cu abonamentul Nelimitat XXL (24 luni). Smartphone-ul este disponibil și fără contract, la prețul de 3049 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version