Home Homepage Samsung: Cererile pentru Galaxy S6, mai mari decât s-a anticipat

Samsung: Cererile pentru Galaxy S6, mai mari decât s-a anticipat

0

Samsung nu a anticipat cererea mare pentru noul său dispozitiv Galaxy S6, potrivit Reuters. Compania ar putea întâmpina dificultăţi în livrarea tuturor cererilor.

Firma Coreeană a spus că cererea pentru gama Galaxy S6 este „mult mai mare” decât cea planificată iniţial, într-o declaraţie pentru Reuters. Atât Galaxy S6, cât şi Galaxy S6 Edge au fost puse în vânzare de vineri.

Cu toate că Samsung nu a dat publicităţii niciun bilanţ asupra vânzărilor înregistrate în weekend, cele două dispozitive au „strâns” în jur de 20 de milioane din precomenzi.

Potrivit unor informaţii, cele două dispozitive au avut un răspuns impresionant din piaţă, iar Samsung ţinteşte către 10 milioane de dispozitive livrate în numai 26 de zile de la lansarea de la nivel global, iar această ţintă este realizabilă.

Dacă aceste informaţii sunt corecte, ar fi un record mai mare decât al celorlalte modele Galaxy.

Care ar fi, totuşi, motivul pentru stocul limitat al companiei Samsung? Şeful companiei, JK Shin, a conştientizat stocul limitat al dispozitivului Galaxy S6 Edge.

Săptămâna trecută, JK Shin a spus reporterilor că Samsung nu va putea să îndeplinească cererea, deoarece ecranele curbate s-au dovedit a fi mai greu de realizat. Cu toate acestea, Samsunt încearcă să îndeplinească cererile, pe termen lung.

Livrările dispozitivelor din gama Galaxy S6 vor depăşi cifra de 10 milioane la 26 de zile de la  lansarea de pe 10 aprilie, potrivit unor informaţii date de Korea Times.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version