Home Homepage Tutorial WordPress: Cum programezi un articol pe blog

Tutorial WordPress: Cum programezi un articol pe blog

0

Este tot mai la modă să ai un blog personal pe care să postezi impresii, amintiri şi trăiri.

Dacă şi tu faci parte din categoria oamenilor care au un blog pe WordPress, iar pentru o perioadă nu vei avea acces la internet, dar vrei ca cititorii tăi să aibă mereu ceva nou de citit, atunci ar trebui să înveţi cum să îţi programezi articolele de blog pe WordPress.

Iată un ghid simplu care te învaţă cum să programezi articolele de blog pe WordPress. Urmează paşii de mai jos, iar articolele tale vor fi postate în data şi la ora la care doreşti tu, fără să ai o mare bătaie de cap.

» În primul rând, intră în Panoul de Control şi deschide o postare pe care vrei să o publici în viitor sau vrei să creezi o postare nouă care să apară pe blog zilele următoare.

 

» După asta, scrie articolul respectând toţi paşii SEO necesari şi pregăteşte-l pentru publicare.

» Apoi, apasă butonul EDIT de lângă opţiunea Publish (Publică) în căsuţa de publicare.

» Trebuie să selectezi Data, Luna, Anul şi Timpul la care vrei să fie publicat articolul, iar apoi, să dai click pe butonul OK.

» Acum, butonul Publish (Publică) va fi înlocuit cu Schedule (Programează). Apasă pe butonul Schedule, iar postarea va fi publicată automat la data menţionată.

» Între timp, dacă vrei să mai faci modificări şi să modifici data de publicare, urmezi aceeaşi paşi şi … asta este tot!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version