Home PC Desktopuri Acer XR341CKA, primul monitor curbat, din lume, cu NVIDIA G-Sync

Acer XR341CKA, primul monitor curbat, din lume, cu NVIDIA G-Sync

0

Acer a lansat primul monitor curbat, din lume, care are tehnologia NVIDIA G-Sync.

Modelul XR341CKA este un monitor Ultra Wide, de 34 inch, cu un aspect 21:9 şi o rezoluţie QHD de 3440 x 1440 pixeli.

Principala caracteristică a noului monitor de la Acer este designul din care lipseşte „rama” (nu există margine care să delimiteze ecranul) cu o bază de aluminiu, opţiuni de iluminare ambientală, sunet DTS şi două boxe integrate de 7W. Din moment ce monitorul nu are nicio ramă, îl poţi configura foarte uşor într-o setare cu mai multe ecrane de lucru.

Monitorul foloseşte un panou IPS cu o acoperire a gamei – susţine Acer – de 100% sRGB. Datorită gamei largi a culorilor şi a preciziei reproducerii culorilor, Acer susţine că monitorul poate fi folosit chiar şi pentru profesionişti în design şi entuziaştilor de fotografie.

Acer XR341CKA are şi o serie de funcţionalităţi impresionante, care sunt îndreptate către împătimiţii jocurilor pe calculator. Utilizatorii pot beneficia din plin de tehnologia NVIDIA G-Sync. Monitorul va afişa şi rata cadrelor, pe ecran. Atunci când tehnologia NVIDIA G-Sync este activată, un bec roşu se va aprinde în partea inferioară a monitorului.

Monitorul curbat Acer XR341CKA va avea un preţ de 1299 dolari, în regiunea americană, urmând ca ulterior să ajungă şi pe celelalte pieţe.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version