Home Homepage LG Watch Urbane atacă dur Apple Watch

LG Watch Urbane atacă dur Apple Watch

0

LG Watch Urbane poate fi achiziţionat la un preţ de 349 dolari, acelaşi preţ cu care poţi achiziţiona Apple Watch Sport.

Totuşi, carcasa din oţel inoxidabil şi cureaua de piele îl transformă mai mult într-un rival al Apple Watch, care porneşte de la un preţ de 949 dolari.

Smartwatch-ul LG Watch Urbane, care a fost anunţat pentru prima dată la Congresul Mobile World din Barcelona, vine atât în variantă argintie, cât şi aurie.

Dispozitivul seamănă izbitor cu modelul LG Wtach R, care a fost lansat în luna octombrie a anului 2014. Noul dispozitiv va avea un display OLED de plastic de formă circulară (P-OLED) cu o curea din piele naturală, care poate fi înlocuită cu orice curea cu o lăţime de 22mm.

Are o carcasă din oţel inoxidabil lucios, în variantă argintie şi aurie. LG Watch Urbane va fi mult mai subţire, pentru a fi potrivit atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

LG Watch Urbane are o interfaţă care este compatibilă cu dispozitivele smartphone care rulează versiuni Android 4.3 sau mai noi. Display-ul de 1.3 inch are o rezoluţie de 320×320 pixeli, cu o densitate de 245ppi (pixel per inch).

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2GHz. Mediul de stocare va avea 4GB şi o memorie de 512MB RAM. Dispozitivul măsoară 45.5 x 52.2 x 10.9mm.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version