Home Homepage Apple Watch nu funcţionează corespunzător pentru oricine

Apple Watch nu funcţionează corespunzător pentru oricine

0

În ultima perioadă, a tot umblat un zvon potrivit căruia, Apple Watch nu funcţionează corespunzător la persoanele care au tatuaje pe mâini, în special cele închise la culoare.

Apple a afirmat că tatuajele închise la culoare, de la încheieturile mâinilor, cauzează probleme care nu permit luminii de la Apple Watch să pătrundă.

Cei de la inmore.com au făcut un experiment cu Apple Watch pe porţiuni de piele tatuate şi netatuate şi pe alte zone ale corpului. Pe zonele netatuate, senzorii ofereau date identice celor redate de celelalte zone ale corpului, în vreme ce pe secţiunile tatuate, senzorii transmiteau informaţii în funcţie de culori şi umbre. Din păcate, aceştia nu au reuşit să reproducă erorile, întrucât acestea depind de structura tatuajului, cerneala şi saturaţia pielii.

Apple a confirmat că schimbări temporare sau permanente ale pielii, ca tatuajele, pot conduce la inexactităţi cu privire la datele redate de Apple Watch.

Potrivit The Verge, Apple a spus că cerneala de folosită pentru tatuaje, modelul şi saturaţia, pot bloca lumina de la senzor, făcând dificilă o citire corectă a stării utilizatorului.

Totuşi, Apple nu a dezvăluit ce tip de tatuaje provoacă acest tip de probleme şi care ar fi în regulă.

Apple a mai precizat că tatuajele închise la culoare pot cauza probleme majore care împiedică lumina de la Apple Watch să pătrundă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version