Home Lifestyle Foto & Video Epson SureColor SC-P800, imprimanta foto cu cele mai intense nuanţe de negru...

Epson SureColor SC-P800, imprimanta foto cu cele mai intense nuanţe de negru de pe piaţă

0

Epson lansează cel mai nou model din gama de imprimante foto profesionale, SureColor SC-P800.

Noul model tipărește fotografii de calitate superioară, în culori realiste, cu gradaţii şi nuanţe fine și este ideal pentru fotografii pasionaţi şi artiştii profesionişti. Imprimanta este livrată cu o unitate opţională pentru role de hârtie, ceea ce înseamnă că fotografii şi artiştii pot crea acum cu uşurinţă printuri de cea mai bună calitate în formate mai mari.

SureColor SC-P800 creează fotografii rezistente, de calitate superioară, care pot fi vândute, expuse sau incluse în portofolii. Noua imprimantă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a  printa şi alte tipuri de documente la o calitate impresionantă, inclusiv sinopsisuri şi prezentări.

Noul model utilizează Ultrachrome HD, un nou set de cerneluri în nouă culori, care este folosit prima dată la imprimanta foto A3+ Epson SC-P600. Aceste cerneluri pot produce o gamă largă de culori şi cele mai intense nuanţe de negru de pe piaţă1, permiţând utilizatorilor să imprime fotografii clare, cu un nivel foarte ridicat al detaliilor. Mai mult, setul de cerneluri are o rezistenţă îmbunătăţită la lumină, ceea ce înseamnă că printurile vor avea o durată mai lungă de viaţă.

Modelul SC-P800 este succesorul imprimantei foto de mare succes Stylus Pro3880 și este prima şi singura imprimantă A2 pentru birou de pe piaţă care are unitate opţională pentru role de hârtie. Din acest motiv este ideală pentru fotografii şi artiştii care doresc să imprime cu uşurinţă fotografii panoramice mari în formate non-standard, precum cele ale bannerelor şi ale pânzelor pentru galerii.

SC-P800 este foarte uşor de utilizat datorită unei serii de caracteristici suplimentare. Este singurul produs de pe piaţă echipat cu ecran tactil color de 2,7 inci. Acesta oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba modul de imprimare pentru diferite medii de tipărire şi să monitorizeze starea procesului de imprimare.

Alimentarea cu hârtie se face fără probleme, iar diferitele formate ale mediilor de tipărire pot fi schimbate cu uşurinţă datorită celor trei căi de alimentare cu hârtie, printre care se numără şi o tavă pentru hârtie fine art cu încărcare frontală. Imprimanta utilizează, de asemenea, cartuşe de cerneală mari, de 80 ml, fiind astfel ideală pentru imprimarea unor volume mari de fotografii.

Noul design modern conferă imprimantei SC-P800 un aspect foarte elegant. De asemenea, are cele mai mici dimensiuni dintre imprimantele A2 de pe piaţă2, ceea ce înseamnă că se potriveşte foarte bine și în spaţiile mai mici.

Caracteristicile avansate de conectivitate oferă imprimantei SC-P800 o flexibilitate suplimentară. Este prima imprimantă A2 de 17 inci echipată cu Wi-Fi pentru imprimare wireless uşoară, acasă sau în studio. SC-P800 acceptă, de asemenea, Epson Connect pentru imprimarea mobilă, de pe o serie de dispozitive, inclusiv de pe tablete, PC-uri şi smartphone. Poate fi folosită și fără conexiune wireless datorită conectivităţii Wi-Fi Direct.

Imprimanta Epson SC-P800 va fi disponibilă pe piața din România începând cu 1 iunie la preţul estimativ de de 5.440 lei, TVA inclusă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version