Home Divertisment Evoluţie Încă un magazin din România acceptă plata în Bitcoin

Încă un magazin din România acceptă plata în Bitcoin

0
BERLIN, GERMANY - JANUARY 13: In this photo illustration model Bitcoins lies in a hand on January 13, 2014 in Berlin, Germany. (Photo by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)

Tot mai mulţi comercianţi români acceptă plata în Bitcoin. Maxifarma.ro, cardreaderfactory.com, f64.ro, salonmistique.ro şi laconuIancu.ro, sunt doar câteva dintre magazinele online care au optat şi pentru plata în bitcoin pe piaţa din România.

Începând cu jumătatea lunii mai, românii au posibilitatea de a achiziționa flori și aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin. Coinzone a integrat platforma de acceptare de plăți cu moneda digitală Bitcoin pentru toate categoriile de produse de pe FlorideLux.ro, cea mai mare florărie online din România, sistemul urmând să fie implementat și în florăriile tradiționale.

“Bitcoin prinde teren pe piaţa din România, şi nu este de mirare, având în vedere tehnologia care stă la baza întregului ecosistem. Clientul FlorideLux.ro este, în mod tradiţional, unul tânăr, activ, ancorat la tot ce înseamnă tehnologie şi digital, aşa că suntem foarte bucuroşi că îi putem oferi inclusiv opţiunea de plată cu cea mai cunoscută şi utilizată criptomonedă din lume”, declară Marius Dosinescu, CEO şi Fondator FlorideLux.

Din momentul integrării platformei de acceptare a monedei digitale Bitcoin, comercianții vor atrage noi clienți ce folosesc metode moderne de plată, având astfel posibilitatea de creștere a afacerilor în mediul online.

“În ultima vreme constatăm că numărul comercianților care implementează platforma de acceptare a plăților cu Bitcoin este într-o continuă creștere. La FlorideLux.ro, integrarea sistemului tehnic Coinzone a durat mai puțin de 24 de ore și este funcțional atât pentru clienții din România, cât și pentru cei externi. Metoda facilă de plată a produselor va atrage clienții existenți, dar și o nișă nouă, adică deținătorii de Bitcoin”, spune Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Odată cu implementarea platformei la comercianți, Coinzone asigură o interfață intuitivă și ușor de folosit pentru aceștia. În același timp, utilizatorii își pot adminstra plățile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau din vacanță, având acces din orice interfață la instrumente de configurare și raportare. Protecția datelor este garantată și nu implică niciun risc pentru părți.

În momentul de față, platforma Coinzone este disponibilă în mai mult de 12 țări din Europa și se află într-o continuă extindere.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version