Home Homepage Lenovo Smart Cast, telefonul cu proiecţie touch

Lenovo Smart Cast, telefonul cu proiecţie touch

0

Lenovo vine cu o ultimă inovaţie tehnologică – Smart Cast – şi reuşeşte să ne lase cu gura căscată: un nou tip de smartphone cu proiector.

Mini proiectoarele au fost la modă în urmă cu câţiva ani, dar Lenovo a reuşit să creeze un model total diferit faţă de cea am văzut până acum.

Citeşte şi Lenovo lansează o nouă gamă de laptopuri

Dispozitivul Smart Cast are un proiector laser integrat, comparativ cu mini proiectoarele clasice, care utilizează tehnologia Digital Light Processing.

Această tehnologie va proiecta pe perete mai multe imagini, cu foarte mare uşurinţă, dar funcţionalitatea care vine cu cea mai mare interactivitate este „surface mode„.

Dacă roteşti capul proiectorului şi aşezi smartphone-ul pe stativul său, aplicaţiile vor fi proiectate pe suprafaţa din faţa telefonului.

Practic, poţi să utilizezi masa sau orice suprafaţă disponibilă, pe post de tastatură sau să joci jocuri, fără a fi necesar să interacţionezi cu ecranul telefonului.

Lenovo nu a menţionat când şi unde va fi disponibil Smart Cast, nici cât va costa acest dispozitiv, atunci când va fi lansat.

Citeşte şi Lenovo lansează două noi dispozitive de TOP pe segmentul de tablete

Pentru a vă face o idee mai bună asupra funcţionalităţii cu care vine acest dispozitiv, urmăriţi video-ul de mai jos. Enjoy!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version