Home Homepage Cu Lenovo Tablet Yoga 2 Pro, ai cinema la tine acasă

Cu Lenovo Tablet Yoga 2 Pro, ai cinema la tine acasă

0

Lenovo este unul din puținii producători de tablete ale cărui vânzări au crescut în primul trimestru, cu un avans de 23%, până la 2,5 milioane unități, anunţă Agerpres.

Cei de la Lenovo au lansat o tabletă supradimensionată, cu ecran de 13,3 inci. Lenovo Tablet Yoga 2 Pro a fost lansată în România la finalul anului trecut și, dotată cu proiector integrat Pico și sistem audio cu subwoofer, nu are practic un concurent direct pe piața locală.

Citeşte şi: Lenovo lansează ThinkPad 10

Cu o greutate de 950 grame și un ecran generos, nu doar pentru cei care vor să se uite la filme, tableta Yoga 2 Pro nu este totuși incomodă pentru utilizator, datorită design-ului inovator. În plus, poate fi pusă pe birou, cu ajutorul standului, și permite patru moduri de utilizare — Susținere, Înclinat, Ridicat și Suspendat.

În partea inferioară există un cilindru care adăpostește bateria de mare capacitate și, la fel ca la modelele anterioare, există piciorul rabatabil pentru susținere, dar de această dată Lenovo a decupat o porțiune din piciorul de sprijin pentru a permite atârnarea tabletei de orice sistem de susținere, pentru utilizarea în modul „Hang”.

Citeşte şi: Lenovo Smart Cast, telefonul cu proiecţie touch

Procesorul este Intel Atom Z3745, iar sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea de stocare este de 32 GB, fiind acceptate carduri microSD de până la 64 GB. Citeşte mai mult

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version