Home Homepage Epson lansează seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000

Epson lansează seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000

0

Epson lansează seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000, proiectată pentru a reduce impactul asupra mediului şi pentru a economisi timpul utilizatorilor.

Cele două imprimante monocrom cu jet de cerneală, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW, au un consum de energie mai mic cu până la 80% faţă de imprimantele laser monocrom concurente.

Modelele din seria WorkForce Pro WF-M5000, potrivite atât pentru companii mari, cât și pentru birourile IMM-urilor, au cartuşe de cerneală de mare capacitate, operează la viteze mari de imprimare şi dispun de caracteristici care răspund foarte bine cerințelor mediului de afaceri.

În timpul procesului de imprimare, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW nu produc căldură sau emisii de gaze care afectează stratul de ozon și sunt silențioase. Toate aceste argumente fac ca imprimantele A4 să se integreze perfect la locul de muncă. Şi, datorită faptului că au mai puţine piese care trebuie înlocuite şi utilizează mai puţine consumabile, produc economii importante de bani şi permit îndeplinirea obiectivelor ecologice ale companiilor.

„Firmele pot beneficia de un consum redus de energie, viteze mari de imprimare şi de caracteristici care răspund foarte bine cerințelor mediului de afaceri. Aceste imprimante business cu jet de cerneală beneficiază de imprimare faţă-verso automată, uşurând şi eficientizând procesul de printare. Sunt compatibile PDL, inclusiv PCL şi Adobe PostScript 3”, spune Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator Epson pentru România și Bulgaria.

Utilizatorii petrec mai puţin timp comandând şi înlocuind consumabile, datorită cartuşelor de cerneală de capacitate foarte mare, care permit imprimarea de până la 10.000 pagini, un volum cel puţin egal cu cel al imprimantelor laser echivalente. Imprimarea faţă-verso este oferită standard pentru ambele modele, iar multifuncţionala WF-M5690DWF beneficiază şi de funcțiile de copiere, scanare şi trimitere prin fax faţă-verso. Ambele modele au rezoluţie de 1.200 DPI pentru a oferi imprimare monocrom de aceeaşi calitate cu cea oferită de imprimantele laser. Documentele imprimate se usucă rapid datorită cernelii DURABrite Ultra.

Funcția Email Print for Enterprise permite imprimarea sigură şi confidenţială prin generarea de cod PIN, iar funcția Wi-Fi Direct permite imprimarea direct de pe dispozitivele wireless compatibile, fără să fie necesară conectarea la un router. Mai mult, compatibilitatea cu aplicația Document Capture Pro a modelului WF-M5690DWF simplifică şi mai mult copierea şi stocarea documentelor electronice, acest lucru fiind posibil cu o singură apăsare de buton.

Modelele WF-M5690DWF şi WF-M5190DW vor fi disponibile începând cu luna iunie 2015, la un preţ estimativ de 449 euro şi, respectiv, 349 euro fără TVA.

 

Caracteristici cheie WF-M5690DWF WF-M5190DW
Scanare, copiere şi fax Imprimare
Imprimare rapidă de până la 34 ppm (20 ppm ISO/IEC 24734)[4]
Timpul de imprimare a primei pagini4 7 secunde 7 secunde
Viteză de imprimare A4 faţă-verso (ISO/IEC 24734)4 11 ppm 11 ppm
Rezoluţie maximă de imprimare (orizontală x verticală) 1.200 x 2.400 dpi 1.200 x 2.400 dpi
Imprimare automată faţă-verso
Imprimare de până la 10.000  de pagini cu ajutorul cartuşelor de capacitate foarte mare2
Cerneala Epson DURABrite Ultra
Volum lunar maxim de 35.000 pagini
Capacitate maximă încărcare cu hârtie (coli) 580 580
Emulări de imprimare inclusiv PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF),ESC/P-Raster
Imprimare directă de pe dispozitive de memorie USB
Imprimare confidenţială securizată pe bază de cod PIN
Compatibilitate cu Email Print for Enterprise
Viteză de scanare A4 monocrom/color (ISO/IEC 24735 la 200 dpi) 6,3/4,5 ppm
Rezoluţie de scanare (orizontală x verticală) 1.200 x 2.400 dpi
Scanare către e-mail, PC, FTP, folder de reţea, SharePoint şi USB fără PC

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version