Home Divertisment Aplicaţii 11 jocuri pentru PlayStation care nu trebuie ratate în 2016

11 jocuri pentru PlayStation care nu trebuie ratate în 2016

0

De la Last Guardian, Uncharted 4 şi Dreams to Destiny, Project Morpheus şi Call of Duty Black Ops III, iată tot ce trebuie să ştiţi despre cele mai aşteptate jocuri de consolă.

Sony a prezentat o selecţie d jocuri noi, a furnizat detalii despre elemente exclusive din anumite jocuri şi a anunţat propriul dispozitiv de realitate virtuală, „Project Morpheus„, care va fi dispionibil din anul 2016.

Citeşte şi Halo 5: Guardians – 6 Minute de Gameplay

Dincolo de remake-ul Final Fantasy VII şi campania Kickstarter Shenmue III, iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le şti despre produsele cu care PlayStation se mândreşte pentru anul viitor.

1. Project Morpheus

project-morpheus

Sony a dezvăluit mici detalii despre dispozitivul de realitate virtuală, principalul competitor al dispozitivului Oculus, la evenimentul E3 2015.

Va fi disponibil în prima jumătate a anului 2016, la un preţ de „mai multe sute de dolari” şi va avea aprocimativ 30 de jocuri, de la tip puzzle şi relaxare, până la first-person multi-player shooter, de la Guerilla Studios.

2. The Last Guardian

Sony a „reanunţat” jocul The Last Guardian, a treia parte din serie, care te pune în pielea unui copil care trebuie să exploreze mai multe ruine pentru a ajuta o creatură imensă.

Citeşte şi Xbox One poate rula jocuri de Xbox 360

Cu cinci ani în urmă, Sony a dezvăluit jocul la E3 pentru consola PS3, iar acum compania promite că jocul va fi disponibil anul viitor pentru PlayStation 4.

Directorul acestei serii, Fumito Ueda, va coordona jocul, cu toate că nu mai lucrează pentru Sony.

3. No Man’s Sky

Jocul de la dezvoltatorul britanic Hello Games, în care trebuie să explorezi spaţiul cosmic, a fost prezentat.

Publicul a avut parte de detalii despre bătălii, identificarea anumitor specii extraterestre şi posibilitatea distrugerii mediului înconjurător, pe scurt, cam tot ce ţi-ai putea dori de la un joc de acest fel.

Citeşte şi DOOM Gameplay Trailer

Principalul ATU pe care jocul se bazează este scara. Este vorba despre un generator nemărginit de sisteme solare, care aşteaptă ca jucătorii să le exploreze.

4. Horizon: Zero Dawn

Fallout 4 nu este singurul joc cu scenariu post-apocaliptic, disponibil pentru fanii PlayStation 4.

Horizon: Zero Dawn este un joc third-person RPG de la dezvoltatorul Guerrilla Games, cunoscut pentru Killzone. Acţiunea este plasată într-o lume nouă care se naşte în urma unei apocalipse, iar roboţii sunt în vârful lanţului trofic.

Citeşte şi Steam acceptă rambursarea jocurilor cumpărate

Jocul are ca personaj principal o femeie, arme artizanale şi vânarea unor roboţi dinozauri gigantici, toate acestea fiind disponibile de anul viitor.

5. Uncharted 4: A Thief’s End

Mult aşteptatul joc de adventură. de la Sony, a ajuns la cea de-a patra serie, iar lansarea va avea loc anul viitor.

Uncharted 4: A Thief’s End va stăvili foamea fanilor pentru gălăgie, împuşcături, căţărări şi curse pe străzile oraşului. Un fel de Indiana Jones.

6. Dreams

Cel mai nou joc de la Media Molecule, creatorul Little Big Planet, este un fel de „construieşte-ţi jocul de unul singur„.

De această dată nu mai este vorba despre crearea unor luni mici, ci de crearea unei lumi într-un vis. Orice poate fi creat în acest joc, inclusiv obiecte de artă, jocuri, filme şi muzică.

7. Firewatch

Dacă îţi plac ieşirile la iarbă verde şi un scenariu foarte ciudat, atunci Campo Santo’s Firewatch este jocul perfect pentru tine.

Eşti în pielea unui bărbat care se angajează pe post de pădurar, după ce viaţa sa a luat o întorsură către rău, iar la un moment dat, încep să se întâmple lucruri foarte ciudate în pădure.

8. Destiny: the Taken King

La fel ca şi prima parte, noul expansion de la Destiny, care va fi lansat în septembrie 2015, va avea câteva elemente exclusive pentru posesorii consolelor Sony.

Posesorii consolelor PS3 şi PS4 vor juca un strike numit Echo chamber fighting Vex, vor primi armuri exclusive şi o armă exotică.

9. Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty Black Ops III va primi hărţi exclusive pentru PlayStation 4, în vreme ce testările beta vor fi disponibile numai pentru consolele Sony.

10. Hitman

Asasinul „cu calviţie”, Agentul 47 se întoarce, într-o nouă misiune, similară cu Black Ops III. Cea ami nouă serie Hitman va rula în test beta exclusiv pentru PS4, inainte de lansare. Trebuie să ne aşteptăm la mai multă violenţă şi la răzbunare.

11. World of Final Fantasy

Un remake al jocului Final Fantasy VII nu a fost singura veste despre serie. Un joc pentru PS4 şi PS Vita a fost prezentat pentru 2016, cu o serie de modificări ale personajelor din Final Fantasy. Nu avem mai multe detalii în acest sens.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version