Home Homepage Facebook Moments nu va fi disponibil în Europa – Vezi motivul!

Facebook Moments nu va fi disponibil în Europa – Vezi motivul!

0

Facebook privează utilizatorii din Europa de o funcţie pe care tot mapamondul o primeşte. Motivul rămâne acelaşi, asupra căruia Facebook a mai atras atenţia şi în trecut.

La începutul acestei săptămâni, Facebook a lansat Moments”, o aplicaţie de recunoaştere facială, care a fost creată special pentru distribuirea fotografiilor.

Citeşte şi Facebook lansează Moments, aplicaţia bazată pe recunoaşterea facială

Despre această funcţie, care este disponibilă în Statele Unite, Facebook a spus că nu va ajunge şi în Europa, iar asta din cauza problemelor de confidenţialitate.

Richard Allan, şeful departamentului de politici al Facebook din Europa, spune că „legiuitorii ne-au spus că trebuie să oferim utilizatorilor posibilitatea de a opta pentru această funcţie. Noi nu dispunem de un sistem de acest fel şi, în consecinţă, l-am oprit până când vom dezvolta un asemenea mecanism„.

Citeşte şi Facebook te monitorizează – Vezi cum ţi se va modifica News Feed-ul

Allan a declarat pentru publicaţia The Wall Street Journal că nu a fost niciun program pentru dezvoltarea acestui mecanism, iar din acest motiv Europa nu va şti cu siguranţă când va beneficia de această aplicaţie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version