More

  Facebook Moments nu va fi disponibil în Europa – Vezi motivul!

  Facebook privează utilizatorii din Europa de o funcţie pe care tot mapamondul o primeşte. Motivul rămâne acelaşi, asupra căruia Facebook a mai atras atenţia şi în trecut.

  La începutul acestei săptămâni, Facebook a lansat Moments”, o aplicaţie de recunoaştere facială, care a fost creată special pentru distribuirea fotografiilor.

  Citeşte şi Facebook lansează Moments, aplicaţia bazată pe recunoaşterea facială

  Despre această funcţie, care este disponibilă în Statele Unite, Facebook a spus că nu va ajunge şi în Europa, iar asta din cauza problemelor de confidenţialitate.

  Richard Allan, şeful departamentului de politici al Facebook din Europa, spune că „legiuitorii ne-au spus că trebuie să oferim utilizatorilor posibilitatea de a opta pentru această funcţie. Noi nu dispunem de un sistem de acest fel şi, în consecinţă, l-am oprit până când vom dezvolta un asemenea mecanism„.

  Citeşte şi Facebook te monitorizează – Vezi cum ţi se va modifica News Feed-ul

  Allan a declarat pentru publicaţia The Wall Street Journal că nu a fost niciun program pentru dezvoltarea acestui mecanism, iar din acest motiv Europa nu va şti cu siguranţă când va beneficia de această aplicaţie.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here