Home Divertisment Aplicaţii Cum controlezi PC-ul cu smartphone-ul tău Android

Cum controlezi PC-ul cu smartphone-ul tău Android

0

Intel a lansat o aplicaţie pentru Android, care permite controlarea laptopului cu ajutorul smartphone-ului care acţionează ca tastatură şi trackpad.

Intel Remote Keyboard a fost creat în mare parte pentru utilizarea cu mini PC-uri, care sunt de mărimea unui stick de memorie, căruia nu le pot fi ataşate dispozitive periferice, dar care pot rula sistem de operare Windows 7 şi Windows 8.

Citeşte şi Cel mai mic computer din lume a ajuns în România

Trebuie instalată aplicaţia Android, iar pe desktop trebuie software-ul corespondentAtunci când ambele dispozitive sunt pe aceeaşi reţea Wi-Fi, Intel Remote Keyboard detectează automat PC-ul.

Aplicaţia include o tastatură şi un trackpad cu o bară de scroll şi rulează atât orientat landscape, cât şi portret. Poţi mişca degetul de-a lungul spaţiului gol pentru a controla cursorul, poţi apăsa cu un deget pentru click stânga şi cu două degete pentru click dreapta. Pentru a face scroll, trebuie să mişti degetul de-a lungul barei de scroll.

Citeşte şi Conceptul Samsung care ar revoluţiona siguranţa rutieră

Există şi alte aplicaţii pentru control la distanţă, dar aplicaţia Intel se comportă cel mai bine dintre toate aplicaţiile gratuite. Fie că ai un PC pe care îl utilizezi cu televizorul, fie că ai un laptop pe care vrei să îl controlezi stând pe canapea, Intel Remote Keyboard este soluţia perfectă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version