Home PC Desktopuri Monitoarele de gaming AOC primesc tehnologia AMD FreeSync

Monitoarele de gaming AOC primesc tehnologia AMD FreeSync

0

AOC lansează primele două monitoare de gaming dotate cu AMD FreeSync, o tehnologie ce dispune de o rată de refresh dinamic, ce elimină efectul de tearing și stuttering, permițând de asemenea, o viteză ridicată de input.

Pasionații de jocuri au nevoie doar de un adaptor de grafică și un driver AMD, plus monitorul de gaming AMD FreeSync AOC, pentru a se bucura de cea mai avansată experiență de gaming. Cele două monitoare noi AOC G2460PF și G2770PF încorporează toate aceste caracteristici de gameplay, la aceleași prețuri ca și modelele lor anterioare.

Acestea vor fi disponibile din septembrie 2015 pentru un preț de 1499 lei, respectiv 1788 lei.

Experiență avansată cu AOC si AMD FreeSync

Gaming-ul trebuie să fie o experiență fluidă; acest lucru nu poate fi posibil fără o sincronizare perfectă între placa GPU și ratele de refresh dinamic ale monitorului. AMD FreeSync face acest lucru posibil, fără a sacrifica performanța, la un preț accesibil. Această tehnologie oferă o experiență de joc fără efectul de întrerupere a imaginii, menținând totodată frecvența cadrelor și viteza de input la nivel maxim.

AMD FreeSync utilizează tehnologia standard DisplayPort Adaptive-Sync pentru a activa ratele de refresh dinamic. Astfel, placa GPU actualizează monitorul odată ce trimite o nouă imagine către monitor, ceea ce permite sincronizarea perfectă între cele două device-uri. Această nouă tehnologie AMD nu necesită un hardware suplimentar și este dotată cu standarde deschise, neavând taxe de licență care să fie adăugate la prețul produsului final.

Funcții esențiale de gaming la AOC G2460PF si G2770PF

Monitoarele destinate gaming-ului de competiție sunt greu de conceput fără o rată de refresh de 144 Hz la un timp de răspuns de 1 ms; AOC G2460PF și G2770PF sunt prevăzute cu aceste funcții necesare, ținând sub control efectul de blur și tearing a imaginii.

AOC a implementat și tehnologia i-Care, ce diminuează efectul de obosire a ochilor și livrează imagini cu profunzime ridicată, utilizând un raport de contrast dinamic de 80 milioane. integrat, Kensington Security Lock, menține monitorul în siguranță în timpul partidelor LAN astfel sistemul de securitate încât utilizatorii pot lăsa nesupravegheată platforma de jocuri fără să își facă griji.

Totuși, acest lucru nu se va întâmpla prea des în timpul sesiunilor de gaming foarte lungi datorită ergonomiei perfecte a monitorului, cât și datorită reglării suplimentare eficiente a înălțimii și gradului de înclinare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version