Home Divertisment Aplicaţii Te-ai săturat de reclame? Iată cum poţi scăpa de ele

Te-ai săturat de reclame? Iată cum poţi scăpa de ele

0
Hands using cellphone touch illustration

Viitorul sistem de operare iOS 9, de la Apple, va include support pentru aplicaţii de tip adblock, care blochează reclamele.

Datorită noului API, care îndepărtează anumite elemente din paginile web, noul iOS 9 permite funcţionarea aplicaţiilor de blocare a reclamelor, pe dispozitivele Apple.

Dezvoltatorul Chris Aljoudi foloseşte această nouă funcţie în Purify, o aplicaţie care blochează astfel de reclame pe pagini web şi pe videourile YouTube.

Citeşte şi: Ai uitat parola de la wireless? Vezi cum o poţi afla

Din video-ul de mai jos se poate observa cum aplicaţia Purify acţionează pentru a împiedica apariţia mai multor reclame în browserul Safari, pe o versiune beta a sistemului de operare iOS 9.

Aljoudi, cel care a creat şi aplicaţia uBlock, extensia populară pentru browserul Google Chrome, spune că aplicaţia Purity va fi lansat în această toamnă. Cu toate acestea, nu este clar dacă Apple va permite activarea acestei aplicaţii pe versiunea finală a sistemului de operare iOS 9.

Citeşte şi: Încărcarea wireless, la fel de puternică ca încărcarea la priză

În funcţie de browserul şi sistemul de operare pe care îl utilizează, există anumite extensii pe care le poţi instala pentru a scăpa de reclamele sâcâitoare de pe site-urile pe care le accesezi, cum sunt AdBlock sau Adblock Plus, disponibile atât pentru browserul Chrome, cât şi pentru Mozilla.

Nu ştii cât de bucuros vei fi fără reclame. Cu AdBlock, majoritatea reclamelor nici nu sunt descărcate. Astfel, te poţi bucura de conţinutul pe care îl vrei, aşteptând mai puţin timp pentru el.

AdBlock funcţionează automat, dar e nevoie de doar două click-uri pentru a permite în permanenţă reclamele pe orice pagină, sau pe un întreg domeniu. Nu te supără reclamele text? Poţi să le activezi pentru paginile de căutare Google.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version