Home Homepage Cine va produce Google Nexus 5 2015

Cine va produce Google Nexus 5 2015

0

Gama Nexus de dispozitive smartphone s-a dovedit a fi foarte apreciată deoarece oferă un dispozitiv high-end, care rulează Android nativ, iar asta la un preţ accesibil.

Toate modelele anterioare s-au vândut foarte bine, iar modelele noi sunt aşteptate tot timpul cu sufletul la gură. Detaliul pe care toată lumea doreşte să îl afle este „cine va produce dispozitivul„.

Citeşte şi Google lucrează cu Huawei şi LG pentru două noi dispozitive Nexus

Potrivit unei informaţii publicată de AndroidPIT, compania LG va fi cea care se va ocupa ca noul Nexus 5 să devină realitate. Un purtător de cuvânt a spus că modelul se bazează pe un prototip încă secret şi că nu va împrumuta nimic de la LG G4.

Dacă ar fi să anticipăm o dată de lansare, aceasta ar putea coincide cu lansarea celei mai noi versiuni al sistemului de operare de la Google, respectiv Android M.

Citeşte şi Cu Android M, durata de viaţă a bateriei va fi de 2X mai mare

Dacă Nexus 5 a fost foarte apreciat, dispozitivul Nexus 6, care este un pic mai mare, nu a cunoscut acelaşi succes. Dispozitivele mai mari au devenit tot mai obişnuite, dar cele de 5 inch rămân cele mai populare şi mai conformabile.

Cu toate că se doreşte revigorarea pieţei dispozitivelor Nexus, este logic să rămâi la o reţetă care a dat rezultate şi pe care consumatorul o agrează.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version