Home Homepage Cum afli cine te-a şters de pe Facebook

Cum afli cine te-a şters de pe Facebook

0

Facebook este o reţea de socializare care a devenit foarte complexă, iar odată cu numărul foarte mare de prieteni şi algoritmul postărilor care îţi apar pe perete este foarte greu să ţii o evidenţă a activităţii fiecăruia.

Mai esti sau nu mai esţi în lista lor? Iată cum poţi afla dacă te-a şters sau cine a făcut-o. Who Deleted Me on Facebook este o aplicaţie disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS, care permite păstrarea evidenţei listei de prieteni.

Citeşte şi Chrome îţi blochează calculatorul? Iată ce extensie trebuie să instalezi

Este o aplicaţie similară Who Unfollowed Me pentru Twitter. Practic, odată ce a fost instalată îţi va spune cine a dispărut din lista ta de prieteni, cine şi-a dezactivat contul sau cine te-a şters de tot.

După instalarea aplicaţiei, nu vei afla cine te-a şters din listă în trecut, ci aplicaţia va ţine o evidenţă a prietenilor de acum înainte.

Citeşte şi Te-ai săturat de reclame? Iată cum poţi scăpa de ele

Pe lângă păstrarea unei evidenţe a prietenilor care te-au şters, aceasra îţi afişează şi noii prieteni, cei pe care ai ales să îi blochezi şi ultima dată când o persoană a fost activă.

Aplicaţia a fost disponibilă pe site-ul reţelei de socializare, dar a fost înlăturată în luna aprilie, când Facebook a modificat politica de funcţionare.

Pe lângă dispozitivele smartphone, aplicaţia este disponibilă şi pe browser şi poate fi instalată ca extensie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version