Home Homepage Facebook permite prioritizarea postărilor în News Feed

Facebook permite prioritizarea postărilor în News Feed

0

Facebook acordă o atenţie tot mai sporită utilizatorului şi doreşte servirea unui conţinut cât mai relevant, iar pentru asta introduce un nou mod de prioritizare a conţinutului.

Greg Marra , News Feed Product Manager al Facebook, ne spune că „ştim că algoritmul nu este perfect„. Dacă Facebook nu se mai poate baza pe algoritm, oferă utilizatorului un control mai bun asupra conţinutului care îi apare în news feed, prin îmbunătăţirea preferinţelor News Feed.

Citeşte şi Cum afli cine te-a şters de pe Facebook

Facebook oferă tuturor o modalitate prin care pot controla şi pot alege prietenii şi paginile care doresc să le apară cu prioritate în News Feed.

Setările actualizate vor afişa persoanele are apar cel mai des în feed şi îţi va permite să îi „declasezi„, să îi setezi ca prioritare, cât şi oferă posibilitatea descoperirii unor pagini care se potrivesc cu domeniile de interes.

Aceste setări sunt disponibile pe iOS, urmând să fie lansate şi pentru celelalte dispozitive.

Citeşte şi Te-ai săturat de reclame? Iată cum poţi scăpa de ele

După ani în care Facebook ne sugera ce prieteni am putea să adăugăm în listă, ne ajută să restrângem şi să coordonăm mai bine ceea ce apare în News Feed. Practic ne asigurăm că postările prietenilor nostri nu sunt îngropate de „prieteni mai îndepărtaţi”.

Facebook a lansat preferinţele News Feed în luna noiembrie cu sugestii de unfollow şi sugestii de „refollow” ale anumitor utilizatori, dar Marra recunoaşte că mecanismul de configurare nu era unul tocmai facil. Noua versiune este veselă şi animată, cu o descriere pe înţelesul tuturor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version