Home Lifestyle Auto Cum pedepseşti şoferii care parchează neregulamentar

Cum pedepseşti şoferii care parchează neregulamentar

0

Te-ai săturat să ajungi obosit de la muncă după o zi extrem de solicitantă şi să nu ai unde să îţi parchezi maşina? Împărtăşeşti aceleaşi nemulţumiri cu mii de alte persoane, motiv pentru care trebuie neapărat să iei măsuri.

Poate nu ar fi la fel de deranjant că ţi s-a ocupat locul de parcare, dacă ai avea la dispoziţie un număr de telefon la care poţi suna pentru a scăpa de corvoadă.

În galeria de mai jos, Noobz ţi-a pregătit câteva idei care îţi vin în ajutor atunci când vrei să te răzbuni pe cineva care ţi-a ocupat locul de parcare.

Citeşte şi: Cum îţi păstrezi în siguranţă gadgeturile în vacanţă

Unele persoane au maşini foarte frumoase şi scumpe şi consideră că li se cuvine orice loc de parcare pe care îl găsesc liber. Poţi apela la metode periculoase pentru a ţine la distanţă şoferii nepăsători, sau să recurgi la soluţii simple, dar extrem de utile.

În 2014, un bărbat şi-a parcat neregulamentar BMW-ul coupe, iar pompierii nu puteau să ajungă cu furtunul cu apă la incendiu, motiv pentru care au fost nevoiţă să spargă geamurile maşinii. Purtătorul de cuvânt al pompierilor din Boston a consideră că, dacă un loc de parcare nu îţi aparţine, nu trebuie să opreşti pe el, aşa cum e interzis să o faci şi pe locurile pentru handicapaţi.

Citeşte şi: Cum vor hackerii să facă bani de pe urma Apple şi Facebook

Ştiţi acele momente când mergeţi la mall şi singurul loc de parcare disponibil este suficient pentru o maşină de 2 persoane, pentru că nişte binevoitori au parcat maşinile pe diagonală. Ei bine, n-ar strica să ai la tine autocolant ca să îi delimitezi netrebnicului spaţiul de parcare.

Alte persoane consideră că dacă parcarea de la supermarket este liberă, pot parca ore în şir. Reprezentanţii unui magazin au găsit o soluţie inedită pentru a scăpa de astfel de şoferi. I-au încercuit maşina cu cărucioare pentru cumpărături.

Vezi mai multe idei care te ajută să le vii de hac şoferilor nepăsători în galeria de mai jos. Lasă-ne şi tu un comentariu poze cu şoferi care ţi-au făcut probleme cel puţin o dată în viaţă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version