Home Homepage Samsung grăbeşte lansarea Galaxy Note 5

Samsung grăbeşte lansarea Galaxy Note 5

0

Grupul coreean încearcă să câştige teren în faţa Apple, care urmează să lanseze iPhone 6S în luna august a acestui an.

Samsung schimbă data de lansare a smartphone-ului premium, a declarat o persoană familiară pentru Reuters. Gigantul tech sud-coreean încearcă să reînvie vânzarea, după cel de-al doilea trimestru lent.

Citeşte şi: OnePlus a confirmat specificaţiile smartphone-ului OnePlus 2

Top producătorul mondial de smartphone-uri va lansa o nouă versiune a phablet-ului Galaxy Note la mijlocul lunii august. Versiunile anterioare, cum ar fi Note 3 şi 4, au fost lansate în septembrie, ceea ce ne face să ne gândim că Samsung vrea să câştige teren în faţa Apple care va lansa iPhone 6S tot în luna august a acestui an.

Reprezentanţii Samsung au refuzat să comenteze subiectul până la această oră.

Compania americană, Apple, se pregăteşte pentru lansarea celui mai mare produs al său de până acum, potrivit rapoartelor din ultima prioadă.

Citeşte şi: Vânzări dezamăgitoare ale Galaxy S6: Profitul Samsung în scădere

Samsung încearcă să-şi revină în urma dezamăgirilor din 2014, când profitul anuala lovit un nivel de trei ani cu venituri scăzute pe categoria smartphone-urilor.

Deşi veniturile Samsung îşi revin, profitul operaţional a scăzut în urma unui deficit de aprovizionare pentru versiunea ecranului curbat de la Galaxy S6.

„Nu ştiu cât de mult va fi ajutată compania cu lansarea mai devreme, dar acest lucru sugerează că Samsung va munci din greu pentru a menţine cota de piaţă pentru high-end”, a declarat managerul de fond de la HDC Asset Management, Park Jung-hoon.Sursa

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version