Home Divertisment Online Află câte kilograme ai cu o singură fotografie

Află câte kilograme ai cu o singură fotografie

0

Dacă ţi-ai dorit vreodată un calculator care să îţi spună câte kilograme ai analizând o sigură fotografie, de acum, Bodywhat poate face acest lucru.

Iată cum funcţionează:

Prima dată, încarci pe site o fotografie la calitate foarte bună cu partea superioară a corpului tău. Nu încerca să înşeli algoritmii. Secretul este să stai cât mai relaxat posibil. Apoi, oferă câteva informaţii ca înălţimea şi greutatea.

De aici, totul ţine de Bodywhat. Acesta îţi va modela corpul 3D şi îl va compara cu baza lui de date. Funcţionează prin comparaţia anumitor puncte din fotografia ta, cu referinţă la mii de alte fotografii.

Te întrebi cât de sigure sunt rezultatele oferite de Bodywhat? Ei bine, rezultatele au un procent de 95% încredere, cu plus, minus 3, 3.5 %. Compania ne asigură că serviciul va fi din ce în ce mai bun, pe măsură ce sunt adăugate mai multe date şi algoritmii se îmbunătăţesc.

Cea mai importantă măsurătoare pe care o oferă Bodywhat este procentul de grăsime. Serviciul pretinde că poate oferi un procentaj despre cât de sexy eşti, „comparând corpul tău cu cel al persoanelor care seamănă cel mai mult cu tine.

Modelul 3D poate fi manipulat pentru a te putea analiza mai mult. Poţi vedea cum vei arăta cu câteva kilograme în plus, cu muşchi sau grăsime, folosind o funcţie numită „Body Morphing”.

Bodywhat îţi poate spune, de asemenea, cu ce vedetă semeni cel mai mult după o analiză a corpului.

Atenţie! Pentru ca să fii în siguranţă, indicat este să îţi acoperi faţa în fotografie, pentru că te poţi aştepta la orice, de vreme ce pe Internet oricine postează orice.

Poţi încerca Bodywhat dând click aici, dar ţine cont de faptul că site-ul a cedat la un moment dat la cererile foarte mari ale utilizatorilor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version