Home Divertisment Evoluţie Facebook şi Twitter, principalele surse de informare pentru utilizatori

Facebook şi Twitter, principalele surse de informare pentru utilizatori

0

Tot mai multe persoane se informează prima dată de pe Facebook şi Twitter.

Într-un nou raport, the Pew Research Center a dezvăluit faptul că mai bine de jumătate dintre utilizatorii de Facebook şi Twitter citesc ştirile de pe reţelele de socializare. Vorbim despre o creştere semnificativă pentru ambele servicii din 2013 până în prezent.

Citeşte şi: Samsung Galaxy Note 5: Ultimele noutăţi despre phablet

Pew precizează faptul că nu este vorba doar despre adolescenţi sau de tinerii până în 25 de ani, ci despre toate genurile, toate vârstele, rasele, din toate zonele demografice, cu diferite niveluri de educaţie şi cu statuturi sociale diferite. Toţi aceştia citesc şi află ştirile de pe cele două reţele de socializare.

Dacă în 2013 Facebook nu dădea semne că ar putea ajunge principala sursă de informare pentru cetăţeni, iată că ultimele date arată că utilizatorii declară faptul că îşi iau tot mai des ştirile de pe Facebook.

Citeşte şi: Google dezvăluie date cruciale cu privire la „dreptul de a fi uitat”

Este vorba despre un public foarte larg, iar ambii giganţi ai tehnologiei se străduiesc prin toate mijloacele să vină în întâmpinarea utilizatorilor.

Facebook a lansat Articole Instant a începutul acestui an, aşa cum ne aducem bine aminte. Twitter între timp a achiziţionat Periscope şi planifică, de asemenea, să lanseze feed-uri despre evenimente, mai târziu anul acesta. Mai multe ştiri ar putea determina utilizatorul să rămână pe reţeaua de socializare mai mult, suficient de mult încât să îi placă ceea ce vede.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version