Home Homepage Samsung Galaxy Note 5: Ultimele noutăţi despre phablet

Samsung Galaxy Note 5: Ultimele noutăţi despre phablet

0

Deşi Samsung nu a anunţat încă oficial noul phablet, Galaxy Note, există o mulţime de zvonuri şi speculaţii cu privire la dispozitiv.

Ultimele zvonuri despre Galaxy Note, care se va numi Galaxy Note 5, ne arată faptul că dispozitivul Samsung va veni cu 4 GB RAM.

Sammobile a aflat de la surse de bază că Samsung Galaxy Note 5 vine cu 4 GB de LPDDR4 RAM, care are un procesor Exynos 7422 Soc, ce va fi, practic, prima soluţie single-chip a Samsung, combinând spaţiu de depozitare octa-core 64-bit CPU, GPU, RAM şi modemul Shannon 333 LTE în acelaşi pachet.

Citeşte şi: Samsung grăbeşte lansarea Galaxy Note 5

Alte zvonuri ne mai dezvăluie faptul că Galaxy Note 5 va fi de 5.67 inch, display Super AMOLED quad HD şi va veni cu un S Pen. De asemenea, se mai discută despre posibilitatea ca Galaxy Note 5 să aibă suport de încărcare wireless şi spatele din sticlă.

Se aşteaptă ca Galaxy Note 5 să fie lansat la mijlocul lunii august, în 4 variante de culori: negru, auriu, argintiu şi alb.

Potrivit celor mai noi informaţii, dispozitivul Galaxy Note 5 va fi lansat pe 12 august, urmând ca pe data de 21 august să ajungă în magazine.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version