Home Homepage iPad Mini 4, o versiune mai mică a iPad Air 2

iPad Mini 4, o versiune mai mică a iPad Air 2

0

Când vine vorba de câştigurile Apple, dispozitivul iPhone este vârful de lance al companiei, dar nu trebuie să uităm un dispozitiv care a făcut furori mult timp şi este încă apreciat între fanii Apple: iPad.

Informaţiile care au apărut aduc în lumina reflectoarelor dispozitivul iPad Mini 4, iar surse spun că este vorba despre o versiune mai mică a dispozitivului iPad Air 2, care are un procesor A8 şi o cameră iSight de 8 megapixeli.

Citeşte şi: Ai iPhone sau iPad? Atenţie la cea mai mare înşelătorie

Dimensiunile vor fi aceleaşi cu ale predecesorului său, iPad Mini 3, cu excepţia grosimii, care scade de la 7,5 mm la numai 6,1 mm.

Când Apple a lansat iPad Mini 3, dispozitivului i s-a adăugat tehnologia Touch ID şi foarte puţine îmbunătăţiri, chiar obscure, am putea spune. În cazul iPad Mini 4, vorbim despre o serie de îmbunătăţiri substanţiale.

Tot de la aceeaşi sursă aflăm informaţii şi despre iPad Pro, un iPad de dimensiuni mai mari la care Apple lucrează de ani buni. iPad Pro ar putea fi lansat odată cu iPad Air 3 şi iPad mini 4.

Citeşte şi: Apple şi Samsung plănuiesc sfârşitul cartelei SIM

De obicei, noile modele iPad sunt anunţate în luna octombrie, iar acest an nu va fi diferit. Lansarea tehnologiei Force Touch este un alt indiciu care alimentează şi mai mult speculaţiile cu privire la tot mai multe dispozitive Apple.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version