Home Divertisment Evoluţie Cum descarci un video de pe Facebook

Cum descarci un video de pe Facebook

0

În această dimineaţă am întâmpinat o „problemă” pe care, cu siguranţă, mulţi dintre voi o aveţi. Am dat peste un video pe Facebook care pur şi simplu m-a lăsat fără aer şi am considerat că trebuie să îşi facă loc în laptopul meu pe viaţă.

Totuşi, dorinţa de a avea ceva nu este suficientă, trebuie să şi acţionezi, motiv pentru care, dau click stânga şi caut „Salvează ca…”, dar în zadar. Din păcate, Facebook nu ne permite să descărcăm video-uri în mod direct, motiv pentru care am încercat alte variante.

Probabil, unii dintre voi ştiaţi deja că există un site, facebookvideoz.com, pe care poţi converti link-urile, după care poţi descărca imaginile în PC. Eu nu ştiam, dar am aflat!

Citeşte şi: Scapă de zgârieturile de pe telefon cu aceste trucuri

Aşadar, am intrat pe site-ul cu pricina şi am dat de o căsuţă: „Facebook Video Link”. Sub ea, avem două metode prin care putem să intră în posesia video-ului:

Metoda 1

Doar adaugă „videoz” după „Facebook” în link-ul videoclipului şi introdu link-ul modificat în căsuţa „Facebook Video Link”, după care apasă Download.

Exemplu:

http://facebookvideoz.com/video/video.php?v=1716014978577

Atenţie! Nu uita să schimbi https sau http

Metoda 2

Indodu URL-ul de la video-ul în căsuţa „Facebook Video Link”, apasă Download şi vizionează imaginile la calitate HD sau SD.

Personal, am folosit prima metodă, după care am descărcat imaginile la o calitate mai slabă, pentru a nu ocupa prea mult spaţiu.

Sper că ţi-au fost de folos informaţiile, iar dacă ai mai multe sugestii, le aşteptăm la secţiunea de comentarii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version