Home Divertisment Aplicaţii iOS 9 vine cu o funcţie pe care o aşteptăm de ani...

iOS 9 vine cu o funcţie pe care o aşteptăm de ani de zile

0

Există o problemă pe care fiecare utilizator de iPhone o recunoaşte şi de care şi-ar dori să scape pentru că dă de ea atunci când îi este lumea mai dragă.

Recunoşti povestea?: „Navighezi pe Internet pe o conexiune Wi-Fi la care dispozitivul tău s-a conectat automat, acasă, în spaţiul public sau la muncă, iar dintr-o dată aplicaţia îţi spune că nu poate încărca ceva pentru că nu ai conexiune la Internet, deşi ai!

În cele din urmă plăteşti servicii de Internet în fiecare lună chiar şi pentru reţea 4G, dar telefonul tău nu se schimbă automat când este necesar. Optează pentru iOS 9 şi această problemă va dispărea pentru totdeauna.”

iOS 9 beta 5 include funcţia Wi-Fi pe care am aşteptat-o ani la rând. Aceasta va comuta automat reţeaua de date ori de câte ori pierzi o conexiune la Internet.

Citeşte şi: Ai dispozitiv cu iOS? Atenţie când descarci una din aceste aplicaţii

Există o nouă setare pe care trebuie să cauţi în Settings şi pe care să o activezi. Funcţia se numeşte Wi-Fi Assistant şi îţi va permite să foloseşti automat date mobile atunci când conexiunea Wi-Fi este slabă, după cum explică Apple în imaginea de mai jos.

Caracteristica trebuie folosită cu atenţie, mai ales dacă ai limitare de date. Cu alte cuvinte, dacă depinzi destul de des de conexiunea la Wi-Fi, atunci ar fi indicat să ai funcţia dezactivată.

Dacă ai trafic nelimitat de date şi de la operatorul de telefonie mobilă, activează asistentul şi nu pierde nicio secundă conexiunea la Internet, mai ales atunci când ai nevoie să rezolvi probleme importante.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version