Home Homepage Samsung a anunţat oficial primul telefon Android cu clapetă

Samsung a anunţat oficial primul telefon Android cu clapetă

0

Luna trecută, un site din China a dezvăluit informaţii potrivit cărora Samsung va lansa un flip phone cu Android şi cu specificaţii de flagship. Acum, acele informaţii sunt oficiale.

Botezat Samsung SM-G9198, noul telefon cu clapetă are procesor Snapdragon 808, o mişcare curioasă dacă stăm să ne gândim că până acum Samsung a folosit mai mult cipul propriu, Exynos.

Citeşte şi: Ţi-e dor de telefonul cu clapetă? LG a lansat unul nou

Alte specificaţii includ 2 GB RAM, cameră principală de 16 megapixeli şi camera frontală de 6 megapixeli, 16 GB memorie de stocare cu slot microSD, un display dual Super AMOLED cu rezoluţie de 1280×768 pixeli.

Dispozitivul va fi alimentat de o baterie cu o capacitate de 2020 mAH, care ar avea o durată de standby de până la 189 de ore.

Pentru cei pasionaţi, deja este de notorietate faptul că nu numai Samsung doreşte să atace segmentul flip phone-urilor, ci şi compania LG. Există chiar şi un concept pentru un iPhone cu clapetă. Dar ceea ce face ca SM-G9198 să iasă în evidenţă faţă de restul dispozitiveor sunt specificaţiile.

Citeşte şi: iPhone 6S, varianta de 200.000 de dolari

Majoritatea modelelor flip phone au ţintit către piaţa entry-level, iar specificaţiile au fost cât se poate de neinspirate, dar nu se poate pune problema în cazul de faţă.

Dispozitivele au toate specificaţiile pe care le găseşti la orice smartphone mid şi high-end. Chiar şi bateria este destul de mare pentru specificaţiile pe care le are, iar camera este probabil aceeaşi cu cea de pe dispozitivele flagship.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version