Home Homepage Blackberry Venice – Fotografii din toate unghiurile cu dispozitivul

Blackberry Venice – Fotografii din toate unghiurile cu dispozitivul

0

S-a tot discutat în ultima perioadă despre primul dispozitiv Blackberry care va funcţiona cu Android, dar până acum informaţiile au venit doar de pe contul de Twitter al lui Evan Blast, cel care ne-a obişnuit cu informaţiile off the record despre produsele ce urmează să fie lansate de Blackberry.

Vei observa din fotografiile de mai jos faptul că Blackberry Venice are întradevăr display-ul rotunjit pe ambele părţi, lucru ce a stârnit până acum discuţii potrivit cărora acest produs ar fi făcut pe baza unor schiţe realizate de Samsung sau poate chiar de LG.

Presupunând că unul dintre cei doi producători coreeni ar fi implicat, există încă speranţa că Venice ar avea ecran AMOLED care ar asigura o saturaţie a imaginilor surprinzătoare.

Citeşte şi: GIF! Lansarea Blackberry Venice confirmată pentru noiembrie

Încă nu ştim concret dacă compania Blackberry a dorit de la bun început ca acest smartphone să ruleze sistemul de operare Google, sau aceasta a fost o decizie luată pe parcurs.

După cum putem observa din poza cu detaliu pe cameră, se pare că avem de-a face cu o specificaţie de 18 MP şi că dispozitivul ar avea la bord şi tehnologia Fast Focus.

 

Potrivit listei de specificaţii care tot circulă în ultima vreme, avem de-a face cu un smartphone de la Blackberry cu display Quad-HD de 5.4 inch, cameră principală de 18 MP, cameră frontală de 5 MP, procesor Hexa-core de 1.8 GHz (Snapdragon 808) 64 biţi şi 3 GB de RAM.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version