Home Homepage ZenWatch 2: Dată de lansare, preţ şi specificaţii

ZenWatch 2: Dată de lansare, preţ şi specificaţii

0

IFA 2015 de la Berlin a adus foarte multe noutăţi din partea companiei ASUS, printre ele şi mult aşteptatul smartwatch ZenWatch 2.

Noutatea cu care a ieşit în evidenţă este preţul cu care va fi comercializat ZenWatch 2, preţ care este mai mic decât Apple Watch.

Dispozitivul ZenWatch 2 are un procesor Qualcomm şi are o baterie mult mai mare, comparativ cu predecesorul său, de 400 mAh. De asemenea, dispozitivul rulează sistemul de operare Android.

Citeşte şi: Sony lansează primul smartwatch analog, limitat cu integrare iPhone

Acum există support pentru Wi-Fi şi Bluetooth, iar acum există două dimensiuni diferite,la fel ca şi modelele Apple Watch. Dispozitivele sunt rezistente la apă, iar memoria internă este de 4GB.

A fost dezvăluit, de asemenea, faptul că ZenWatch 2 va veni în două mărimi diferite: unul măsurând 49 x 41mm, iar celălalt 45 x 37mm. Fiecare mărime este disponibilă pe argintiu, roz auriu şi bronz, iar curelele disponibile sunt: piele, metal şi cauciuc, tot pentru ambele modele.

Potrivit Asus, acest lucru înseamnă că există 18 combinaţii de culori şi de curele pentru Asus ZenWatch 2.

ZenWatch 2 va fi disponibil începând cu luna octombrie, iar preţul de pornire este de 149 Euro, pentru versiunea mai mică, iar modelul mai mare va avea un preţ de 169 Euro. Asus spune că ceasul are o perioadă de funcţionare de 60 de ore, în stand-by.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version