Home Homepage Hands-on Samsung Galaxy S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester

Hands-on Samsung Galaxy S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester

0

În perioada 4 – 23 septembrie 2015 te invităm să rămâi alături de noi pentru a afla tot ce se poate despre noul flagship Galaxy S6 Edge Plus.

Pentru o durată de 3 săptămâni, Noobz.ro participă la programul Orange Smartphone Tester pentru testarea produsului Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Aşa cum am anunţat de la lansarea oficială a dispozitivului high-end, vorbim despre un flagship care „merge la sigur”.

Începând de astăzi vom face din S6 Edge Plus prietenul nostru de nădejde şi îi vom testa capacităţile de a ne fi „un bun tovarăş de drum”.

Cu ajutorul programului Orange Smartphone Tester  transformăm„nevoia de informare a utilizatorilor” într-o prioritate şi ne ţinem toţi cititorii în barca celor mai bune şi noi teste cu dispozitivele lor îndrăgite.

Ne vom ţine prietenii cei mai buni mai aproape şi sperăm că îţi vom trezi şi ţie, dragul nostru cititor, interesul de a afla cât mai multe despre cel mai nou dispozitiv mobil lansat de Samsung în Europa şi peste tot în lume.

Un pont pe care vi-l putem da de la prima întâlnire cu smartphone-ul de ultimă generaţie, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, este că întradevăr nu îţi poţi lua ochii de la el şi este foarte uşor de folosit.

Rămâi alături de noi pentru a afla modalităţile inedite prin care poţi încărca smartphone-ul, pentru a reuşi să te bucuri cât mai mult de jocuri şi de fotografii frontale şi nu numai, în timp ce eşti conectat la grupul de prieteni virtuali.

Descoperă telefonul tău prin review-urile despre reţele şi conectivitate, hardware, software şi cameră pe care le vom pregăti pentru tine în cele 3 săptămâni de teste.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version