Home Homepage LG lucrează la un smartphone cu display secundar

LG lucrează la un smartphone cu display secundar

0

LG lansează  smartphone-ul V10 cu un display auxiliar, situat deasupra ecranului principal, potrivit informaţiilor de la Evan Blass (@evleaks), pe baza unor fotografii ale Tenaa.

Cu toate că poate părea extrem de ciudat, această „combinaţie” a mai fost adoptată de Samsung, pentru modelul Continuum, o versiune din 2010 a dispozitivului Galaxy S Verizon. Dincolo de ideea ciudată, dispozitivul are un design decent.

Citeşte şi: Lenovo lansează două phablet-uri cu baterii impresionante

Potrivit informaţiilor deţinute de Blass, dispozitivul are un display de 5,7 inch cu rezoluţie de 2560×1440 pixeli, un procesor Snapdragon 808, 3GB memorie RAM, cameră principală de 16 megapixeli, camera frontală de 5 megapixeli, iar pe spate are un senzor de scanare a amprentei.

Nu se ştie exact ce vrea LG să afişeze pe dispozitivul auxiliar, dar probabil că va fi un launcher, cum are Galaxy Note Edge pe curbura ecranului.

Citeşte şi: LG Nexus 5: Data de lansare, specificaţii şi preţ

Cu toate că din poză se observă capacul din spate din material plastic, rama pare a fi din metal. Dacă informaţiile sunt corecte, dispozitivul va fi disponibil cât de curând, mai ales că a obţinut toate avizele.

Din păcate, nu se ştie dacă smartphone-ul va fi disponibil în SUA sau Europa. Este posibil ca LG V10 să fie un produs dedicat pieţei din Asia.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version