Home Homepage Samsung Gear S2, cu adevărat un smartwatch elegant

Samsung Gear S2, cu adevărat un smartwatch elegant

0

I-am văzut varianta sport în galeria foto de la lansarea Galaxy Note 5 şi Samsung Galaxy S6 Edge Plus, într-un video de prezentarea al Samsung şi la mâna unuia dintre directorii companiei, dar nu ştiam cum va arăta versiunea elegantă.

În comparaţie cu celelalte smartwatch-uri, Samsung a reuşit în cele din urmă să ofere eleganţă în ceea ce priveşte dispozitivele portabile.

Gear S2 rulează sistemul propriu de operare Tizen, în comparaţie cu Android Wear. Samsung a corectat în sfârşit o problemă a liniei Gear, smartwatch-ul putând fi folosit şi cu alte device-uri mobile, în afară de cele de la Samsung.

Citeşte şi: Alcatel OneTouch Go Watch îţi îmbunătăţeşte starea de spirit

Ceasul este compatibil cu aproape toate smartphone-urile Android cu cel puţin 1.5 GB de RAM, care rulează de la Android 4.4 în sus.

Noul sistem de operare Tizen aduce după el o platformă de aproximativ 1000 de aplicaţii care urmează să fie lansate, multe dintre ele putând fi folosite şi pe dispozitivul portabil cu margine rotativă.

Varianta elegantă foloseşte curele obişnuite de ceas, iar marginea rotativă a ecranului te ajută să navighezi prin meniuri, să dai zoom sau să faci scroll. Acesta este cel mai nou accesoriu adăugat designului minimalist al smartwatch-ului. Dispozitivul mai vine, de asemenea, cu două butoane, HOME şi BACK.

Una peste alta, Samsung Gear S2 este într-adevăr cel mai elegant ceas pe care l-a creat compania până acum, dar vom discuta mai multe despre caracteristicile sale de îndată ce îl vom testa.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version