Home Homepage Samsung prezintă ecranul OLED IMENS TRANSPARENT

Samsung prezintă ecranul OLED IMENS TRANSPARENT

0

Acest ecran este unul dintre numeroasele display-uri de tip OLED şi televizoare care sunt prezentate de producătorul Samsung.

Samsung a dezvoltat ecranul OLED IMENS care este TRANSPARENT şi pe care îl prezintă la IFA 2015 Berlin.

Citeşte şi: Panasonic uimeşte cu un TV OLED 4K

Acest ecran, care este destinat pentru spaţiile comerciale, nu pentru consumatorii casnici, are o diagonală de 55 inch. Dispozitivul va fi prezentat alături de un alt display de tip „oglindă”, care este destinat, de asemenea, pentru spaţii comerciale.

Ecranele OLED oferă luminozitate sporită şi culori deosebite, ca urmare a reacţiei materialelor organice din fiecare pixel. Este o foarte mare diferenţă comparativ cu ecranele LCD, care au nevoie de un backlight în spatele fiecărui ecran.

Eliminarea acestui backlight a permis companiei Samsung să creeze ecrane transparente şi de tip oglindă.

Citeşte şi: Dispozitivul care îţi transformă televizorul într-un ecran touchscreen imens

Producătorii de televizoare promovează de mai mulţi ani ecranele OLED ca înlocuitor al panourilor LCD. Cei care intră în contact cu televizoarele cu ecran OLED constată fără nicio umbră de îndoială că acestea sunt net superioare televizoarelor cu ecran LCD.

Preţurile televizoarelor OLED a fost tot timpul mai mare, dar în ultima vreme aceastea devin tot mai reduse, ca urmare a extinderii acestei tehnologii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version