Home Divertisment Evoluţie Samsung Gear VR: Data de lansare, preţ şi specificaţii

Samsung Gear VR: Data de lansare, preţ şi specificaţii

0

Cei care aşteptau de foarte multă vreme ca dispozitivele de realitate virtuală să ajungă la producţia de masă primesc o veste bună din partea Oculus.

La prezentarea Oculus Connect 2 din Hollywood, vicepreşedintele Samsung Mobile, Peter Koo, a prezentat un dispozitiv Gear VR la un preţ de numai 99 de dolari. Dispozitivul va utiliza tehnologia Oculus şi va fi gata pentru comercializare înainte de sărbători.

Citeşte şi: Cum se vede viaţa prin ochii unui animal

Dispozitivul va fi compatibil cu toate produsele Samsung Gear, inclusiv Note 5, S6 Edge+, S6, S6 Edge. Peter Koo spune că produsul va putea fi livrat chiar de „Black Friday„.

Gear VR se va alătura Oculus Rift, dispozitivul de realitate virtuală care a fost proiectat pentru a funcţiona cu calculatoare, care este în program pentru a fi lansat în anul 2016.

Pe lângă dispozitivul de realitate virtuală, utilizatorii vor beneficia şi de conţinut. Noul Gear VR va putea accesa Netflix, ceeea ce înseamnă că vorbim despre un parteneriat care a fost anunţat chiar la prezentare. Compania a anunţat şi Oculus Video, care va include noile video-uri Facebook 360 de grade, iar platforma de streaming live Twitch va fi şi ea prezentă.

Citeşte şi: 11 citate înţelepte ale omului care a inventat secolul XX

Oculus a subliniat faptul că Gear VR şi Oculus Rift vor avea ambele acces la platforma Oculus, la care vor avea acces şi dezvoltatorii de aplicaţii.

În acest fel, cele două firme încearcă să stârnească interesul pentru dispozitivele de realitate virtuală, iar Samsung Gear VR vine la un preţ foarte mic, aproape de nerefuzat.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version