Home Smart Gadgets Google a prezentat o tabletă Pixel C cu Android

Google a prezentat o tabletă Pixel C cu Android

0

Gama high-end a tabletelor Pixel de la Google  s-a mărit cu un dispozitiv nou: Pixel C.

La evenimentul Google, Sundar Pichai a anunţat Pixel C, o tabletă cu USB de tip C de 10.2 inch, al cărui preţ porneşte de la 499 dolari, în funcţie de specificaţii. În locul sistemului de operare Chrome, această tabletă rulează Android 6.0 Marshmallow.

Citeşte şi: Primele fotografii realizate cu Nexus 5X şi 6P

Majoritatea specificaţiilor noii tablete au apărut deja în presă. Noua tabletă evită forma adoptată de Chromebook şi se apropie mai mult de tabletele Surface şi iPad Pro.

Dispozitivul are un procesor Nvidia Tegra X1 şi 3GB RAM, ceea ce face dispozitivul suficient de puternic pentru a susţine deopotrivă proiecte de muncă, dar şi de relaxare.

Google a prezentat modul în care tastatura funcţionează cu tableta. Acest accesoriu nu are nevoie de un suport şi poate fi înclinat de la 100 de grade, până la 135 de grade. Tableta are conectivitate Bluetooth, ceea ce înseamnă că nu există conectori metalici care să deranjeze la pipăit.

Citeşte şi: Codul Google are 2 miliarde de linii: Windows şi Facebook sunt infime

Tastatura costă 149 de dolari şi este perfectă pentru cei care au foarte mult de scris. Şi mai interesant este faptul că tastatura se încarcă prin inducţie de la tabletă.

Tableta Pixel C şi tastatura vor fi disponibile la timp pentru sărbătorile de iarnă, deci dacă ai nevoie de o idee pentru cadou, aceasta este o opţiune demnă de luat în calcul.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version