Home Divertisment Aplicaţii Microsoft dezvăluie primele device-uri Windows 10 Mobile

Microsoft dezvăluie primele device-uri Windows 10 Mobile

0

Azi, 6 octombrie 2015, CEO-ul Microsoft Satya Nadella, ne va dezvălui primele device-uri Windows 10 Mobile, dar şi alte noutăţi.

Începând cu ora 17:00, vom afla informaţii cu unul dintre cele mai aşteptate device-uri, Microsoft Lumia 950, ce va rula sistemul de operare Windows Mobile 10. De asemenea, acesta s-ar putea să vină cu display Quad HD de 5.2 inch, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 şi o baterie de 3000 mAh.

Mai mult decât atât, Microsoft ar putea să dezvăluie şi versiunea plus a Microsoft Lumia 950, mai precis Microsoft Lumia 950 XL, despre care aşteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe informaţii pe parcursul evenimentului. Ce ştim sigur despre acest dispozitiv este că vine cu o baterie de 3300 mAh, 32 GB spaţiu de stocare intern şi un scaner de iris, ca şi la varianta sa mai mică.

Topul celor mai tari branduri globale din 2015

Pentru cei care au un buget limitat, Lumia 550 este modelul ideal. El vine cu display AMOLED HD de 4.7 inch, procesor Snapdragon 210, 8 GB spaţiu intern de stocare şi 4G LTE. Dispozitivul rulează, de asemenea, Windows 10 Mobile şi vine în 4 nuanţe de culori: negru, alb, albastru deschis şi roşu.

Ne vom bucura la evenimentul Microsoft de azi şi de tableta Microsoft Surface Pro 4 şi de apariţia Microsoft Band 2 despre care am mai vorbit pe Noobz.ro.

Evenimentul Microsoft va fi transmis LIVE AICI, începând cu ora 17:00, iar cei care nu vor putea fi online în timp real, pot afla informaţiile anunţate de reprezentanţii companiei de pe Noobz.ro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version