Home Divertisment Aplicaţii Dispozitivele Samsung care primesc Android 6.0 Marshmallow

Dispozitivele Samsung care primesc Android 6.0 Marshmallow

0

După cum ne-a obişnuit deja, Samsung a început personalizarea celei mai noi versiuni Android, pentru a oferi clienţilor săi o experienţă aparte faţă de competitori.

Nu ştim exact care sunt toate modelele care vor beneficia de actualizarea Android Marshmallow, dar acest lucru se va întâmpla cât de curând. Între timp, ceea ce avem sunt anumite informaţii care ne oferă o idee asupra modelelor care vor primi în curând actualizarea.

Citeşte şi: Cum să spionezi un telefon mobil

După cum era de aşteptat, toate flagship-urile anilor 2014 şi 2015 vor primi actualizarea Marshmallow: Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6, Galaxy S5 şi Galaxy Note 4, cât şi Galaxy Note Edge.

Pentru că nu a fost lansat la scară mondială, iar în luna august nu a fost lansat un predecesor, pentru Note Edge mulţi s-ar fi aşteptat ca dispozitivul să fie dat uitării sau să fie mai jos pe lista de priorităţi.

Citeşte şi: Synaptics: 3D touch va ajunge în curând şi pe Android

Galaxy Note Edge este tratat ca un dispozitiv high-end care merită să primească în avans versiunea Android Marshmallow. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Galaxy S5 Neo, care a primit un upgrade hardware faţă de modelul anterior.

Lista este, evident, incompletă, iar multe alte dispozitive vor beneficia, cu siguranţă de noul sistem, dar rămâne de văzut care este ritmul de lansare şi cum va proceda Samsung pentru a-l furniza cât mai repede clienţilor săi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version